• Cumartesi
23.Nisan.2018 Pazartesi

UMURBEY'DE SÜPER MARKET PROJEMİZİ UCZ MARKET'LE GERÇEKLEŞTİRDİK

UMURBEY BELEDİYESİ MARKETİNİ AÇTI

Umurbey canlanacak, Umurbey kazanacak, belediye çalışacak diye çıktığımız  bu yolda kısa zamanda söz verilenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bir çok yasal presedür, büyük uğraş ve özveriyle yoğun çalışmalar sonrasında,  Halkımızın İstediği Olan Süpermarket Umurbey Belde Halkımızın Hizmetine girdi.

Açılışa; Umurbey Ordanat Grup Komutanı,Lapseki Belediye Başkanı , Çardak Belediye Başkanı , Ak Parti İl , İlçe ve Belde Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İdari Amirler, STK Temsilcileri,UCZ Marketleri Bölge Direktörü Vedat ERDEM, UCZ Marketleri Bölge Müdürü Burak GÜRBOĞA, çok sayıda davetli ve Umurbey Belde Halkının geniş katılımlarıyla UCZ Süper market 31 EKİM 2014 Cuma günü açılışa özel indirimlerle Umurbey Halkının Hizmetine Girdi.

Açılışa Dua ile başlanıp, kurban kesildi, pilav ve diğer ikramlarla devam etti.

UCZ marketin açılmasında ki desteklerinden dolayı UCZ Marketleri Bölge Direktörü Vedat ERDEM, UCZ Marketleri Bölge Müdürü Burak GÜRBOĞA’YA plaket takdim edildi.

Hizmet kervanına  Umurbey’in  istekleri doğrultusunda süper market projesini de gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içersindeyiz.

Umurbey Belediye Başkanı Sami YAVAŞ.