• Cumartesi
22.Ekim.2017 Pazar
23.Ekim.2017 Pazartesi
Umurbey Belediyesi ve Turkuaz Petrol A.Ş. Güçlerini Birleştirdi

Belediyemiz bünyesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarımız geçtiğimiz günlerde yapılan anlaşma kapsamında her zaman müşterilerinin talepleri doğrultusunda değişime açık ve yenilikçi yüzü ile hizmet veren Turkuaz Petrol A.Ş. tarafından hizmete açılarak siz değerli halkımızın hizmetine sunulmuştur. Umurbey Belediyesi ve Turkuaz Petrol A.Ş. güçlerini birleştirerek istasyonlarımızın alt yapısını,hizmet anlayışını ve çevre düzenlemesini müşteri memnuniyeti politikaları çercevesinde yenileyerek halkımızın hizmetine açılmıştır.

İstasyonumuzda müşterilerimiz köpüklü oto yıkama hizmeti ile daha iyi bir hizmet alacaklardır.Ayrıca market, cafe & restaurant ve tuvaletlerimiz de yenilenmiş olup yönetim kadromuza daha sağlıklı bir çalışma ortamı için Müdüriyet odası tahsis edilmiştir.Alt yapı düzenlemesi sırasında istasyonların çevre ve hizmet sunum alanları ile yıllardır tamamlanamayan dere ıslah çalışması yapılarak otantik görünümlü havuzumuz yerini almıştır.

Çalışmalarda emeği geçen tüm belediye personelimize teşekkür eder,halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.Belediyemiz sunmakta olduğu hizmetlerde sizlerin fikir ve katkılarını beklemektedir.