• Perşembe
23.Şubat.2018 Cuma
24.Şubat.2018 Cumartesi
BİR AĞAÇ DİK UMURBEY DAHA DA YEŞİL OLSUN

Bir ağaç dik Umurbey daha da yeşil olsun sloganıyla Umurbey Belediyemiz ve Çanakkale Gençlik merkezi ortaklığıyla yaptığımız Ağaç dikme şöleni saat 10.00'da Umurbey sahil-Çiftlik ovası mevkinde yapıldı.Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin,Ordonat Grup Komutanlığı personel ve askerleri,Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz,Gençlik Hizmetleri ve spor İl şube Müdürü Cihat Gündüz,Çanakkale Gençlik Merkezleri Müdürü Bora Kaşlı,İl genel meclis üyeleri Hasan Engin ve Tayfun Sevim,Ak parti Lapseki ilçe Başkanı Halil Özer,Umurbey ilkokulu Müdürleri ve Umurbeyli çocuklarımızın katıldığı Ağaç dikme şöleninde yaklaşık 200 tane ağaç dikildi.Ağaç dikme şöleninde konuşan Başkanımız "Çiftlik ovası,sahil kısmının düzenlenmesi ve ağaçlandırılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.Biz bugün burada bu ağaç dikimini temsili yapmış olabiliriz fakat dikime hazır yaklaşık 2000 adet fidanımız belediye personelimiz tarafından en uygun yerlere dikilecek ve bakımını da düzenli olarak yapacağız"dedi.Ağaç dikme şölenine katılan tüm konuklarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.