• Pazar
17.Haziran.2019 Pazartesi
18.Haziran.2019 Salı
Belediye Meclisimiz İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Belediye meclisimiz ilk toplantısını Başkanımız Dr.Erdal Doğan başkanlığında meclis salonunda toplanarak yaptı. Vatandaşlarında izlediği toplantıda meclis kâtipleri,encümen ve komisyon üyeleri seçildi.Başkanımız Dr.Erdal Doğan yaptığı açılış konuşmasında “yeni meclisin tüm Umurbey halkına hayırlı olmasını diliyorum.Tüm meclis üyeleri ile Umurbeyimiz için uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum.Ben şeffaflığa önem veren biri olarak bu mecliste ne konuşuluyorsa hepsini tüm halkımız ile paylaşacağız.Sokaktaki, kahvedeki vatandaşlarımız,hatta ev hanımlarımız bile burada ne karar alıyorsak bilecekler.”dedi.
Belediye Meclisi toplantısında yapılan kapalı oylama ile meclis kâtipliğine asil üye olarak Talip Albayrak ve İsmail Eçili seçildi. 1. Meclis Başkan Vekili olarak Recep Arabacı, 2. Meclis Başkan Vekili olarak İsa Savaşkan’ın seçildiği toplantıda Encümen üyeliğine ise Talip Albayrak ve İsmail Eçili seçildi.